DELS BONS MOMENTS

Ja hi torno a ser. En aquell punt en que res del que et va a parar a les mans t’atrau prou com per deixar’t-hi caure sense reticències. Aquella sensació de llegir des de la superfície tan desagradable perquè ja et fa intuïr que allò no va per bon camí i que, difícilment, canviarà. Perquè, desenganyem-nos, si un llibre no t’enganxa de bon començament, és força probable que ja no ho faci més endavant sense una gran dosi d’esforç, que, a part, no sempre està disponible. A més a més, hi ha una dificultat afegida, i és que sóc hereva de la vella escola del “no pot quedar res al plat”, o sigui, has de seguir llegint encara que no t’agradi. 
Així que avui, m’he decidit: NO, no cal seguir empassant, no cal seguir llegint. No existeixen els bons llibres o els mals llibres. Existeixen els bons moments i els mals moments, així que, deixem espai a les oportunitats i seguim buscant, perquè arribarà. Sempre arriba.

Un pensament sobre “DELS BONS MOMENTS

  1. No passis pena, que tard o d'hora acaba caient un bon llibre. I si no sempre ens quedarà rellegir o aquells llibres que fa anys quan érem una altra persona ens vam proposar llegir. Espero que amb el pròxim llibre s'acabi el bloqueig i en facis un bon comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s