LA CAPSA DELS TRESORS

Qui més qui menys, algun cop, s’ha aturat a pensar si allò que fa s’ajusta a allò que sent. Qui més qui menys s’haurà adonat que resulta força difícil que això sigui sempre així. Ser fidels a nosaltres mateixos, coherents amb el que pensem i creiem, ser honestos, en definitiva és una tasca que per òbvia no és senzilla.

Cadascú té els seus recursos per tal d’aconseguir-ho. Hi ha qui necessita uns quants quilos de llibres d’autoajuda. Jo, sóc de les que pensa que qualsevol llibre es pot convertir en un llibre d’autoajuda si és capaç de transformar-te de tal manera que al tancar-lo puguis trepitjar més fort que abans. Per mi, aquests són els bons llibres, i aquests són els que guardo a la meva capsa dels tresors literaris.

Una capsa que cada cop que s’obre és capaç de multiplicar-te per mil, de cargolar-te l’estomac deu vegades, d’obligar-te a rellegir un i altre cop aquell passatge tant potent. Això és vida. I això és el que em recorda cada dia qui sóc, i així, seguir caminant amb un peu davant de l’altre esperant trobar nous tresors pel camí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s