I arriba Sant Jordi! (2ª part)

I seguim amb les recomanacions literàries per aquests dies, totes des de la meva particular perspectiva que es guia, única i exclusivament, per l’experiència i la intuïció.

1. No ens calia estudiar tant, de la Marta Rojals. Ho he dit moltes vegades, a casa en som, de la Rojals. Això implica que ja hem llegit els seus articles, però per qui els vulgui regalar o guardar recopilats en una tria editada en un sol volum, és una molt bona opció!

no ens calia estudiar tant

2. Lletraferides, d’Assumpta Montellà. Un caramel, una joia que pinta imprescindible per a totes les qui estimem els llibres i que vivim les biblioteques com a temples. És un ferm candidat a esdevenir un clàssic.

lletraferides

3. La paraula contrària, d’Erri De Luca. I un dels grans de la literatura europea deixa clar que cal parlar obertament, i no cedir. Per dignitat cal llegir-lo i compartir-lo.

la paraula contrària

4. Unes quantes coses boniques, de Xuan Bello. Una novel·la que posa en valor el llegat propi de cadascú, allò que ens ha fet com som. Fugint de les exigències d’un món aparentment cosmopolita, ens convida a recuperar les llavors que ens han fet créixer.

unes quantes coses boniques

5. La mort del pare, de Karl Ove Knausgard. Primera part d’una obra formada per sis volums titulada “La meva lluita” que pot llegir-se individualment o com un tot. En aquest primer volum l’autor aborda amb intensitat la infantesa i adolescència, on relata un dia a dia dur i colpidor.

la meva lluita

I fins aquí! Crec que hi ha una mica de tot a la llista, tot i així, si m’hi atreveixo demà acabaré el recull amb alguna aportació en àlbums il·lustrats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s